Archive | Afbeelding RSS feed for this section
Afbeelding

Prins Hans I & Prinses Patricia!

Gisteravond werd tijdens het Prinsenbal de nieuwe prins van CV de Koeleköp bekend gemaakt. Prins Hans I en Prinses Patricia namens Groep oet Meas van harte gefeliciteerd!

Afbeelding

Vasteloavend 2015

Langs deze weg wil Groep oet Meas al haar sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage, wij zijn onze sponsors erg dankbaar! Namens Groep oet Meas iedereen een fijne carnaval!

Afbeelding

Mansluujzitting zondag 7 december 2014 – Kaartverkoop begint 18-10-2014 bij Café de Witte Ballon

Op zondag 7 december 2014 organiseert Groep oet Meas voor de vijfde keer de Mansluujzitting in Meers. Op het programma staan diverse Limburgse topartiesten, aanvang is op zondag 14 december vanaf 11.11u. Kaarten zijn vanaf kermiszaterdag 18 oktober vanaf 20u verkrijgbaar bij Café de Witte Ballon, zorg dat je er snel bij bent want op […]

Afbeelding

Prins Michael I & Prinses Diana

Afgelopen zaterdagavond werd tijdens het Prinsebal 2014 de nieuwe prins van CV de Koeleköp bekend gemaakt. Prins Michael I en Prinses Diana namens Groep oet Meas van harte gefeliciteerd!  

Afbeelding

Mansluujzitting 24-11-2013 – Kaartverkoop 20-10 vanaf 14u bij Café de Witte Ballon

Zondag 24 november 2013 is het weer zover! Groep oet Meas organiseert wederom de Mansluujzitting met diverse Limburgse artiesten. Kaarten zijn vanaf zondag 20 oktober voor € 11,00 verkrijgbaar bij café de Witte Ballon in Meers vanaf 14u. Wees er snel bij want op = op!

Afbeelding

Groep oet Meas ruimt op langs de Maas!

Groep oet Meas ruimt in samenwerking met Fanfare St. Joseph op langs de Maas. Dank aan iedereen die mee heeft geholpen!

Afbeelding

Foto’s Optocht Kotem online!

De foto’s van de optocht in Kotem van afgelopen zondag staan online.  Tevens is de foto pagina vernieuwd. Foto’s staan voortaan hier op de website in plaats van in het externe fotoalbum. Heb jij ook nog foto’s van Carnaval 2013, stuur deze dan het liefst via WeTransfer naar mijn e-mailadres. Op deze manier kan ik ze […]

Afbeelding

Foto’s Mansluujzitting online

De foto’s van de Mansluujzitting staan online! Klik hier om ze te bekijken.

Afbeelding

Mansluuzitting 2012 – Kaartverkoop 18-11 om 13u bij Café de Witte Ballon!

Negen december is het weer zover! De derde editie van de Mansluujzitting georganiseerd door Groep oet Meas. De kaartenverkoop begint 18-11-2012 om 13.00u bij Café de Witte Ballon. Denk eraan, op = op! Wees er dus op tijd bij!

Afbeelding

Foto’s optocht 2012

Er zijn zojuist een aantal foto’s toegevoegd aan het fotoalbum. Het gaat hier slechts om een handjevol foto’s. Bij deze een oproep aan degenen die nog foto’s van de optochten 2012 in hun bezit hebben, stuur deze door naar info@groepoetmeas.nl. Doorsturen via WeTransfer of aanleveren op usb-stick (Koeweide 4, Meers) is natuurlijk ook geen probleem.